Objekt nr 4848

Göteborg

Askim

Lövskogsåsen

Villa

6 rok

170 m²

2020-09-01

28 000 SEK

Möblerat

Gång till tåg

40 min

Gång till buss

2 min

Beskrivning

Vacker villa med fantastisk havsutsikt i barnvänligt område. Billdal är ett av de mest attraktiva områdena i Göteborg med omedelbar närhet till hav och natur, samtidigt som nära till stan och Nya Hovås med butiker och restauranger.
Nära till kommunikationer in till centrala Göteborg, bil 20 minuter, buss som går frekvent från tidig morgon till sent på natten 35 minuter. Cykelbana längs med havet tar dig in till centrala Göteborg på 30-40 minuter. Gångavstånd till havsbad med både klippor och bryggor. Promenadavstånd till skola och förskolor. Mataffärer, butiker och restauranger nås inom gångavstånd eller med cykel. Huset ligger i ytterkant i området med utsikt över havet från terrassen och över skogen på andra sidan. I området finns tennisbana som ingår i hyran samt aktivitetsplan med bland annat basket och fotbollsmål. Huset är mycket fint och modernt renoverat och möblerat. Kök, badrum och ytskikt i toppskick. Öppen planlösning och trevliga sällskapsytor.

Visningar

Det finns inga tider lediga, vänligen kontakta Homerental för mer information.

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 28 000 sek

Deposition: 50 000 sek

Tillgänglig: 2020-09-01 - 2021-07-31

Obegränsad

Barn accepteras

Husdjur accepteras

Ingår i hyra

Vatten

Parkering/garage

TV

Internet

Detaljer

1 Kök

1 Badrum

1 Gäst WC

170 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Torktumlare

Diskmaskin

Microvågsugn

Uteplats

I fastigheten

Garage

Uteparkering

Förråd

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här