Objekt nr 4853

Göteborg

Göteborg - Innerstaden

Vidblicksgatan

Bostadsrätt

5 rok

118 m²

2020-09-13

19 000 SEK

Omöblerat

Gång till tåg

20 min

Gång till buss

1 min

Beskrivning

Vi hyr ut vår underbara lägenhet i Johanneberg, Göteborg med krypavstånd till Chalmers och ett stenkast från avenyn. Lägenheten är byggd på 30 talet och har högt i tak och en enkel stuckatur.
Direkt när du kommer in i lägenheten finner du köket rakt fram, köket är utrustat med allt du behöver. I köket finns också en pigkammare med en inbyggd garderob, perfekt för övernattande gäster.
När du kommit genom hallen kommer en "innerhall" som vi har använt som arbetshörna. Härifrån öppnas också dörrarna till två "barnrum" med tillhörande rymliga garderober till vardera rum. Rummen har 2,5 fönster var och har tidigare varit hemmets matsal.
Vidare från "innehallen" kommer man in i hemmets hjärta, det väl tilltagna vardagsrummet. Hela lägenheten är täckt av vacker parkett som är extra synligt i vardagsrummet. Fönsterna i vardagsrummet vetter mot Chalmers och på gatan utanför går de nya helt tysta elbussarna samt stombussar som tar dig runt i hela Göteborg.
Slutligen anländer du till "master bedroom" som har riklgt med garderober samt en egen luftig balkong.
Lägenheten ligger i lugna Johanneberg, endast ett stenkast från det livligare avenyn. Det finns mysiga caféer och restauranger i närområdet och två fantastiska lekplatser. Innergården består av en lummig trädgård med möjlighet att både grilla och springa av sig om behov finns.
Detta är en lägenhet att trivas i!!

Visningar

2020-07-21 10:00-10:45

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 19 000 sek

Deposition: 19 000 sek

Driftskostn/år ca: 3 500 sek

Tillgänglig: 2020-09-13 - 2022-07-31

Obegränsad

Barn accepteras

Ingår i hyra

Vatten

Trappstädning

TV

Internet

Värme

Detaljer

1 Kök

1 Badrum

1 Gäst WC

118 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Diskmaskin

Microvågsugn

Uteplats

Balkong

I fastigheten

Hiss

Tvättstuga

Barnvagnsrum

Cykelföråd

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här