Objekt nr 5662

Lund

Mittlinjen

Bostadsrätt

2 rok

61 m²

2021-03-15

13 500 SEK

Möblerat

Gång till tåg

15 min

Gång till buss

2 min

Beskrivning

Modern central 2a
2:a på 61,5 kvm i det nya bostadsområdet Arenaparken intill stadsparken i Lund. Uthyres 6 mån med chans till förlängning. Fullt möblerad. Vatten, värme, el, TV (Tivo Bas från ComHem), bredband (100/100 fiber) ingår i hyran. Nybyggd hösten 2017. Fjärde våningen av fyra med hiss. Egen inglasad balkong på 10 kvm mot en lugn innergård. Rymliga ytor i både vardagsrum och sovrum.
Välkomnande entré med rymlig skjutdörrsgarderob. Öppet rakt kök med välplanerade arbetsytor och god förvaring. Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Köket leder dig vidare till det allt så rymliga vardagsrummet med soffgrupp. Det helkaklade badrummet har dusch, modern tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. I sovrummet finns det gott om plats och här finner du en dubbelsäng och förvaring i en anslutande klädkammare. Strax intill finns även ett praktiskt förråd med ett modern flexibelt hyllsystem från Elfa samt en extra kyl och frys.
Andra bekvämligheter är ett stort miljöhus med all sortering för hushållsavfall och nyckelfria dörrsystem med tag-funktion för entrédörrar och gemensamma utrymmen.
Det mesta som behövs i vardagen ligger på praktiskt gångavstånd. 15 min gångavstånd till centralstationen varifrån du snabbt kan ta dig till Malmö och Köpenhamn. Närområdet bjuder på allt från ishall, badhus, utegym, fotbollsplaner till beachvolleyplaner och parkourbana. I området finns mycket goda kommunikationer med buss inom Lund och det är enkelt att ta sig ut med bil på E4/E6 mot Stockholm och Göteborg. Malmö ligger bara 15 min biltur härifrån.
Jag söker en hyresgäst som är skötsam, djur- och rökfri. Uthyrning till företag efterfrågas först och främst. Inga studentfester. Fullt ansvar. Referenser och arbetsgivarintyg (eller dylikt) kommer efterfrågas. Skriv gärna några rader om er/dig själv så hör jag av mig.
Hyran betalas en månad i förskott och deposition erläggs vid inflyttning med ytterligare en månadshyra som återbetalas vid utflyttning förutsatt att ingen skada skett.
Uthyrning kräver först godkännande från bostadsrättsföreningen. Viss stilleben på bilderna ingår ej.
Önskas mer information får ni gärna fråga.
Vänliga hälsningar
Tobias

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 13 500 sek

Driftskostn/år ca: 7 000 sek

Tillgänglig: 2021-03-15 - 2021-09-15

Max 3 personer

Barn accepteras

Ingår i hyra

Vatten

El

Trappstädning

TV

Bredband

Värme

Detaljer

1 Kök

1 Badrum

0 Gäst WC

61 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Torktumlare

Diskmaskin

Microvågsugn

Balkong

I fastigheten

Hiss

Cykelföråd

Miljöstation

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här