Objekt nr 4043

Malmö

Husie

Bäcklundagatan

Villa

4 rok

128 m²

2020-01-10

16 900 SEK

Delvis möblerat

Gång till tåg

0 min

Gång till buss

5 min

Beskrivning

Varmt välkomna till Bäcklundagatan i villa- och radhusidyllen Husie/Kvarnby (Malmö). Ett modernt och mycket välskött hus från 2008 i två plan med 4 rum och kök uthyres. Huset har 3 sovrum varav mastersovrummet är på hela 23 kvm. Det kan vid behov delas och ge ytterligare ett sovrum.
Önskar ni ett tryggt och lugnt familjeliv och samtidigt ha närhet till stadslivet är läget perfekt. Ni har ett bekvämt avstånd till city och motorvägen (båda ringvägarna) som tar dig bl.a till Malmö Airport, Lund och Öresundsbron. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till några av Malmös bästa grundskolor (Husie- och Bäckagårdsskolan) och förskolor. Det är gångavstånd till både Husie mosse och Bulltofta rekreationsområde, Gyllins trädgård med grönområde och temalekplats, Kvarnby golfbana och Bäckagårdsskolans sporthall med en mängd olika föreningar. Underbara Husie mosse bjuder på spännande lek för barnen med pulkaåkning på vintern och skridskoåkning när dammen fryser.
Huset är på totalt 128 kvm fördelat över 4 rum. Första våningen består av ett stort och luftigt vardagsrum med matsal, ett modernt vitt kök, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare samt en gäst WC med dusch. Alla väggar är vita. Golven är i samma ekparkett kombinerat med samma grå klinker i hallen, köket, WC och tvättstuga. Andra våningen består av tre sovrum, ett rymligt badrum med dusch och badkar samt en rymlig klädkammare. Även här är det ekparkett. Det finns en vind på hela 44 kvm för förvaring och ett förråd utomhus på ca 8 kvm. Huset har en egen uppfart med gratis parkering för upp till tre bilar. Trädgården är tillräckligt stor för att ge plats för både lek, middagar och solande samtidigt som det är tillräckligt litet för att vara lätt att sköta. Uteplatsen är i söderläge med sol hela dagen. På hösten plockar ni hallon, körsbär och äpplen.
Huset hyrs ut på lång sikt och med kallhyra vilket innebär att hyresgästen bekostar sina egna driftkostnader.
Uthyres endast till familj med mycket goda referenser, fast anställning och inga betalningsanmärkningar eller skulder. Inga rökare eller husdjur.

Visningar

2019-12-01 14:00-14:45

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 16 900 sek

Deposition: 16 900 sek

Driftskostn/år ca: 22 000 sek

Tillgänglig: 2020-01-10

Obegränsad

Barn accepteras

Ingår i hyra

Parkering/garage

Detaljer

1 Kök

2 Badrum

0 Gäst WC

128 m² (+52 m²)

I bostaden

Tvättmaskin

Torktumlare

Diskmaskin

Microvågsugn

Uteplats

Balkong

Badkar

I fastigheten

Uteparkering

Förråd

Tvättstuga

Cykelföråd

Miljöstation

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Boka visning

Din visningstid är nu bokad. 

Du kommer få en påminnelse när det är dags att gå på visning. Du kan alltid hitta dina bokade visningar på Min sida.

Boka visning

Välj den visningstid du vill boka.
Har du inte möjlighet att komma på visning? Eller vill se bostade via t.ex. Skype? Välj en visningstid ändå och skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss.


Vem är det som söker bostaden?


Vem är det som går på visningen?

  • {{ error }}
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här