Objekt nr 4591

Malmö

Hyllie

Atles gata

Bostadsrätt

3 rok

71 m²

2020-05-01

15 000 SEK

Möblerat

Gång till tåg

3 min

Gång till buss

3 min

Beskrivning

I denna fina 3a kommer man in i en hall med tillhörande walk in closet, till vänster ligger toaletten och rakt fram öppnar sig kök och vardagsrum upp. Ljus öppen planlösning med stora fönster. Från köket kommer man ut på en balkong med morgonsol, här finns det 2 stora stolar med ett litet bord och en elgrill. I anslutning till köket ligger sovrum nummer 2 som idag används som kontor. Från vardagsrummet finns dörren ut till den andra balkongen som ligger i västerläge och har sol hela eftermiddagen tills solen går ner. På balkongen finns både soffa och stolar med tillhörande bord för att avnjuta mat i kvällssolen. Från vardagsrummet kommer man även in i det stora sovrummet med tillhörande stor garderob. I det stora badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. I köket finns diskmaskin, stor kyl och en stor frys.

Mitt emot entrén till lägenheten ligger ett parkeringshus och gym. Tillgång till garage går att ordna mot en extra kostnad på 850kr/månad. I kvarteret ligger även en pizzeria och en mindre kiosk. Några minuter bort hittar man emporia med allt de har att erbjuda samt förbindelser med tåg och buss.

Lägenheten hyrs helst ut fullt möblerad samt med porslin, kastruller osv. Men detta går att diskutera om något annat önskas. Lägenheten hyrs ut i maximalt 1 år från tillträde, tillträde går att lösa omgående eller enligt överenskommelse. I hyran ingår bredband, tv, el, vatten och värme.

Visningar

Det finns inga tider lediga, vänligen kontakta Homerental för mer information.

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 15 000 sek

Deposition: 13 500 sek

Tillgänglig: 2020-05-01 - 2021-04-30

Obegränsad

Barn accepteras

Husdjur accepteras

Ingår i hyra

Vatten

El

Trappstädning

TV

Internet

Värme

Telefon

Detaljer

1 Kök

1 Badrum

0 Gäst WC

71 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Torktumlare

Diskmaskin

Microvågsugn

Balkong

I fastigheten

Hiss

Barnvagnsrum

Cykelföråd

Miljöstation

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här