Objekt nr 5517

Mölndal

Krokslättsgatan

Villa

1 rok

30 m²

2021-02-08

10 500 SEK

Möblerat

Gång till tåg

4 min

Gång till buss

4 min

Beskrivning

Arkitektritat helt nybyggt attefallshus xl i Krokslätt uthyres. Ett hus som är litet på utsidan men stort på insidan, tack vare smart planering, generös takhöjd, stora fönster och vackra material i modern nordisk stil.

Planlösning
Entrén nås via en insynsskyddad uteplats direkt från gatan. Utanför entrén finns plats för cyklar. Möjlighet till parkering finns vid huvudbyggnaden ca 10 m bort.
Innanför entrédörren finns en mindre hall med stor dubbelgarderob. Direkt till vänster ligger allrummet. Ett generöst glasparti för in ljus från sydöst. Takhöjden är ca 4 meter. Här finns kök, matplats, bäddsoffa, tv, samt ett arbetsbord som även fungerar som köksö och tv-bänk. Ett motoriserat takfönster för ner ytterligare ljus över köksön. Köket är fullutrustat med spishäll, ugn, micro, integrerad kyl-frys, fläkt med ansluten imkanal, och en stor integrerad diskmaskin.
Matplats med plats för 2-3 personer. Ovanför matplatsen finns gott om förvaring längs taket.
I allrummet finns en utdragbar trappa som leder upp till sovloftet.
Här här takhöjden ca 1,6 meter. Även här finns ett motoriserat takfönster samt en 160-säng. Härifrån når man även förvaringsutrymmen.
I huset finns även ett stort badrum med kombimaskin (tvätt + tork), dusch, wc, handfat. Badrummet är helkaklat med golvvärme.
Utanför huset finns en insynsskyddad uteplats med plats för utemöbler och odlingslådor. Uteplatsen beräknas vara färdig i mars 2021.

Området

Krokslätt gränsar till Johanneberg, Korsvägen och Chalmers. Det är en äldre stadsdel som klättrar upp på Safjället med lummiga uppvuxna trädgårdar, och de flesta hus är byggda på 20-talet. Här finns bra kommunikationer med spårvagn längs Mölndalsvägen samt bussar längs toltorpsdalen, till Sahlgrenska och Linnéstan, samt till Johanneberg och Chalmers. Även kommunikationen söderut till Mölndal Centrum och Astrazeneca är god. Avstånden är dock korta, så det går även bra att promenera eller cykla.

Längs Mölndalsvägen finns gott om mataffärer, gym och restauranger, och några minuter upp på berget finns Safjällets naturreservat med utsiktsplatser och motionsspår.

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 10 500 sek

Deposition: 10 500 sek

Driftskostn/år ca: 4 000 sek

Tillgänglig: 2021-02-08

Max 2 personer

Ingår i hyra

Vatten

Parkering/garage

TV

Bredband

Detaljer

1 Kök

1 Badrum

0 Gäst WC

30 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Torktumlare

Diskmaskin

Microvågsugn

Uteplats

I fastigheten

Uteparkering

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här