Objekt nr 11841

Stockholm

Katarina-Sofia

Lottens gata

Bostadsrätt

2 rok

40 m²

2023-10-01

19 312 SEK

Möblerat

Gång till tåg

0 min

Gång till buss

2 min

Beskrivning

En lägenhet på 40 kvadrat på Södermalm. Den är belägen i det nya kvarteret Spinneriet. Lägenheten ligger högst upp på sjätte våningen med balkong mot Sofia kyrka.
Adressen är Lottens Gata 11 med ett kvarter ner till Hammarby kanal. Lägenheten är en tvåa med balkong. Den är genomgående och nyproducerad. I badrummet finns både tvättmaskin och tumlare.
De valda färgerna i lägenheten är Korall, vilket är blågråa toner. Denna färgton finns i lägenhetens inredning och väggar. Det finns garage och cykelrum i källaren och på gården. Förrådet ligger i källaren.
Hela området består av sju olika byggherrar är nybyggt och bildar en ”stad i staden”. Det är byggt på den mark som tidigare bestod av SL:s garagedepå. Det är ett fint grönt läge nära Nytorget, Vitabergsparken, restauranger och parker. I bottenvåningarna blir det restauranger, kaféer och annan service. På sikt kommer även tunnelbanans blåa linje med uppgång Sofia finnas. Även nära till skolor, förskolor och bussar som går var tionde minut.

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 19 312 sek

Tillgänglig: 2023-10-01 - 2024-09-30

Max 2 personer

Ingår i hyra

Vatten

El

Trappstädning

TV

Bredband

Värme

Telefon

Detaljer

1 Sovrum

1 Kök

1 Badrum

1 Gäst WC

40 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Torktumlare

Diskmaskin

Microvågsugn

Balkong

I fastigheten

Garage

Hiss

Förråd

Cykelföråd

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här