Objekt nr 9008

Stockholm

Östermalm-Djurgården

Linnegatan

Bostadsrätt

2 rok

56 m²

2022-09-01

22 000 SEK

Möblerat

Gång till tåg

7 min

Gång till buss

2 min

Beskrivning

En tvårumslägenhet i en modern fastighet på Östermalm med vackert ljusinsläpp och balkong. Genomgående och öppen planlösning med stora generösa fönster åt båda håll och rikligt med sociala ytor. En mycket trevligt boende som genomsyras av god standard med ett genomgående parkettgolv, spotlights och vitmålade väggar. Nyrenoverat badrum med golvvärme, handduksvärmare och tvättmaskin. I köket finns gott om förvaring samt diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och gott om arbetsytor.


På Östermalm bor du närheten av allt. Lägenheten är belägen ett stenkast från Djurgårdsbron, med dess härliga båtliv och djurgårdens vackra natur, och sedan åt andra hållet når du snabbt Stockholms city med kultur- och nöjesliv och krogar. Bussar och tunnelbana finns inom nära räckhåll. Mataffärer runt hörnet och Fältöversten på gångavstånd med restauranger, shopping och matbutiker.

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 22 000 sek

Tillgänglig: 2022-09-01

Max 2 personer

Barn accepteras

Ingår i hyra

Vatten

El

Trappstädning

TV

Värme

Detaljer

1 Sovrum

1 Kök

1 Badrum

0 Gäst WC

56 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Diskmaskin

Microvågsugn

Balkong

Badkar

I fastigheten

Hiss

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här