Objekt nr 8802

Stockholm

Vällingby

Tenorgränd

Villa

4 rok

110 m²

2022-08-01

21 000 SEK

Delvis möblerat

Gång till tåg

20 min

Gång till buss

3 min

Beskrivning

Hyr ut ett radhus om 4 rum + klädkammare, kök, två badrum (ett med dusch, ett utan) och tvättmaskin. Allt är nyrenoverat. Uteplats, förråd och parkeringsplats finns även. Det finns tre sovrum och ett stort vardagsrum som tidigare var två rum med möjlighet till att ha en sovalkov. Därtill är det gott om förvaringsutrymme i klädkammare och förråd. Lugnt och barnvänligt område med två lekparker inom samfälligheten.

Det finns även en uteplats med sydvästläge, liten gräsplätt på framsidan och ett förråd. En parkeringsplats ingår även. Nära till Spånga station (under 10 min med cykel eller 5 min med buss). Därifrån tar det cirka 10-15 min in till Odenplan eller Stockholm City.

Det finns även en ytterligare våning utöver det beskrivet ovan som är en helt separat lägenhet i radhuset med egen ingång, kök, badrum, två sovrum, klädkammare och egen stor uteplats. Om intresse finns för att även hyra den är det intressant men självklart inte ett krav.

Bilder

Villkor och kostnad

Hyresvillkor

Hyra: 21 000 sek

Tillgänglig: 2022-08-01

Obegränsad

Ingår i hyra

TV

Detaljer

3 Sovrum

1 Kök

1 Badrum

1 Gäst WC

110 m²

I bostaden

Tvättmaskin

Diskmaskin

Microvågsugn

Uteplats

I fastigheten

Uteparkering

Förråd

Logga in

Du måste logga in med din profil för att boka visningstid. Har du ingen profil kan du skapa en här


Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här