businesswoman-call-career-789822.jpg

Avtal mellan företagskund och Homerental

Nedanstående villkor gäller fr.o.m. 2019-09-11

Allmänt

Avtalet om bostadsförmedling gäller mellan Homerental och företaget (arbetsgivaren), som är avtalspart, samt hyresgästen (arbetstagaren). När en bostadssökande profil skapats godkänns villkor och kostnader vid kontraktsskrivning enligt nedanstående avtalstext.  

Avtalsvillkor

§1

Den som skapar en bostadssökande-profil skall vara firmatecknare eller ha skriftligen godkänt av firmatecknare eller ansvarig för rekrytering och reallokering inom företaget, ex HR-chef.

När ett företag skapar en profil godkänns detta avtal med gällande villkor för bostadsvisning, förmedlingsavgift och avtalsperiod:

  1. Förmedlingsavgiften faktureras företaget med 6 995 sek exkl moms och 30 dagars betalningsperiod.
  2. Vid uteblivet besök på bokad visning utgår en så kallad "no show"-avgift om 500 sek exkl moms som faktureras företaget.
  3. Vid avtalsskrivning godkänner hyresgästen den överenskomna hyran inklusive kostnader för Homerental tjänster om +10% av utsatt hyra. Kostnaderna för detta är inkluderat i den presenterade hyran.  

§2

Hyresgästen och/eller den som skall gå på en bostadsvisning samtycker till och godkänner att dennes kontaktuppgifter får visas vid en bokningsförfrågan till den potentielle hyresvärden. Kontaktuppgifterna visas enbart för hyresvärd som är registrerad på www.homerental.se som uthyrare samt Homerentals anställda.

Läs mer om hur Homerental hanterar uppgifter enligt GDPR här.

§3

Koordinering av bostadsvisningar sköts utan undantag av registrerad uthyrare. Bokad visning måste avbokas minst 24 timmar innan visningen. Vid uteblivet besök på bokad visning utgår en avgft 500 sek exkl moms till företaget.

§4

Homerental har inget ansvar gällande överenskommelser som avtalas direkt mellan annonsör och hyresgäst i ett hyreskontrakt.

§5

Annonsören är ytterst ansvarig för att alla uppgifter som lämnas i annonsen är korrekta och det är upp till hyresgästen att verifiera detta på visningen av bostaden. 

§6

Vid matchning som leder till kontraktsskrivning debiteras företagskund en fast förmedlingsavgift enligt avtalat pris. Ordinarie pris är 6995 sek exkl moms.  

§7

Homerental har inget ansvar för eventuella tekniska problem som kan uppstå vid användning av tjänsten.

Övrigt

Avtalsvillkoren kan komma att ändras av Homerental.

Har du frågor kring avtalet är du välkommen att kontakta oss!

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här