couple-home-house-1288482_R.jpg
Sök bostad - och lyckas med rekryteringen

Bostadsförmedling för företag

Behöver ditt företag hyra en lägenhet eller villa till medarbetare eller nyrekryteringar? Homerental hjälper er att hitta det perfekta boendet för era anställda.

Hos Homerental blir jakten på bostad snabb och enkel

Att kunna erbjuda boende är ofta den sista pusselbiten för en lyckad rekryteringsprocess. Homerental hjälper dig att hitta det perfekta boendet till dina nyrekryteringar. Snabbt och enkelt.

Homerental erbjuder en snabb och enkel förmedling mellan uthyrare och företag som önskar hyra bostad till sina anställda eller nyrekryteringar. De bostäder som du kan hyra via Homerental har några saker gemensamt:

  • Rimliga hyror
  • Bra standard på bostaden,
  • Seriösa hyresvärdar
  • Hyreskontrakt enligt rådande lagstiftning

Var finns Homerental?

I Homerentals bostadsförmedling finns bostäder från hela Sverige men med fokus på storstadsregionerna. Vi vet av erfarenhet att möjligheten att erbjuda bostad för nyrekryteringar ofta är den sista pusselbiten för företag i jakten på nya medarbetare - och att det ofta är svårt att hitta bra boenden i storstadsregionerna. Vi hjälper ditt företag med det.

Vår förmedling hjälper dig att snabbt och enkelt hitta bra boenden för anställda och nyrekryterade. Därtill hjälper Homerental dig att spara tid, minska kostnader och slippa tidskrävande administration.

Vad kostar det att använda Homerental?

För er som Företagskund tillkommer det ingen kostnad när ni använder Homerental.se. Alla avgifter är inkluderade i den hyra som presenteras för varje hyresobjekt. 

Uthyrningsperioderna är minst 6 månader.

Så här kommer du igång

Jobbar du med HR eller mobility kan du skapa en profil och därefter söka efter bostad till dina anställda. Ni kan också erbjuda era nyrekryteringar tillgång till vår bostadsförmedling så att de själva kan söka efter bostad.

Här hittar du alla lediga bostäder.

Kontrakt

Homerental sköter kontraktsskrivningen med bägge parter. Du kan läsa mer om våra villkor här

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här